VPN-yhteyden ottaminen käyttöön yksittäisille sovelluksille

Kaikki laitteesi sovellukset, joissa VPN on käytössä, muodostavat yhteyden Internetiin VPN:n kautta, kun suojattu VPN-yhteys on muodostettu.

Jotta sovellus voi muodostaa yhteyden Internetiin VPN-yhteyden avulla:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Siirry kohtaan VPN > Asetukset .
  3. Napauta Jaettu tunnelointi ja ota ominaisuus käyttöön kytkemällä kytkin päälle yläkulmassa.
  4. Löytääksesi sovelluksen, jolle haluat ottaa VPN:n käyttöön, napauta hakukuvaketta ja ala kirjoittaa sovelluksen nimeä hakupalkkiin.
  5. Napauta kytkintä ottaaksesi VPN-yhteyden käyttöön tälle sovellukselle.

Voit myös ottaa VPN-yhteyden käyttöön yksittäisille sovelluksille napauttamalla sovelluksen vieressä olevaa kytkintä sovellusluettelossa, joka tulee näkyviin, kun avaat Jaetun tunneloinnin.

6. Voit ottaa VPN-yhteyden käyttöön kaikista luettelon sovelluksista napauttamalla Ota käyttöön kaikille -painiketta.

Ota käyttöön kaikille -painike tulee näkyviin, kun VPN-yhteys on poistettu käytöstä kaikista luettelon sovelluksista.

Jos muutat Jaetun tunneloinnin asetuksiasi ollessasi yhteydessä VPN-verkkoon, sinun on muodostettava yhteys VPN-verkkoon uudelleen, jotta voit ottaa uudet asetukset käyttöön.